Telefon: 9843 0109   |   Mail: nn@enbyg.dk

Konkurrence​dygtige priser

Kompetente og stabile resultater

Moderne løsninger

Renovering af badeværelse med kvalitetsprodukter

Badeværelset har for mange en stor betydning, da rummet er en lille, men vigtig, del af huset. Det forbindes af mange med det sted, hvor du har tid til dig selv og dit velvære. 

Vores murer har stor erfaring med vedligeholdelse, total ombygning og renovering af badeværelse hos kunder i hele Nordjylland, og herunder i og omkring Sindal, Frederikshavn og Hjørring.

Med vores ekspertise inden for renovering af badeværelser, kan vi hjælpe og rådgive dig i forhold til alle de beslutninger der skal tages, når du står over for et badeværelsesprojekt.

Vi er kompetente, og lytter til dine behov. Det er nemlig vigtigt for os, at du får dit drømmebadeværelse. Din tilfredshed gør os stolte.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger i høj grad af opgavens omfang, samt dine ønsker til brug af materialer og fabrikat. Vi forsøger dog altid at tilbyde en billig løsning, som bedre kan betale sig for dig, end at få lavet et helt nyt bad eller nyt badeværelse.

At foretage en renovering af badeværelse er et stort projekt, og det er vigtigt at planlægge projektet grundigt. I samarbejde med os kan vi vejlede dig til at vælge den rigtige løsning og opnå det ønskede resultat.

Når vi renoverer og laver ombygninger af badeværelser, benytter vi os af kvalitetsleverandører, så du som kunde er sikret de bedste produkter.

Vi kender de nyeste trends og tendenser inden for badeværelser og kan på den måde hjælpe dig med at vælge de rigtige materialer, der giver dig et funktionelt og lækkert resultat, og får det til at føles som et helt nyt badeværelse.

Vi arbejder i samråd med kunden

​Står du med et badeværelse, der trænger til en kærlig hånd, er du altid velkommen til at kontakte os for professionel råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud. 

Ring til os på telefon 9843 0109 eller send en mail til nn@enbyg.dk for yderligere information.​

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?


  Facadeisolering

  ​Det er en god invistering at isolere husets facade. Det øger både boligens værdi, sparer på energien.

  Badeværelser

  Skal I have lagt nye fliser på badeværelset eller skal i have en total ombygning?

  Nybyg

  Vi løser både små og store opgaver. Vi bygger alt lige fra carporten til udestuen.

  Fliser / Klinker

  Murermester Tomas Sjøberg udfører alt i flisearbejde.

   

  Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?