Telefon: 9843 0109   |   Mail: nn@enbyg.dk

Nybyggeri, tilbygning og ombygning ved EN-BYG ApS

-  din drøm, vores ekspertise!

Skal hjemmet udvides med et ekstra (børne)værelse, skal virksomheden udvide med flere kvadratmeter eller skal I bygge helt nyt? Eller trænger I blot til forandring, så de vante rammer tilpasses familiens behov? Der kan være mange årsager til at bygge til, om eller helt nyt, men uanset tanker, ønsker og drømme, så har EN-BYG både mandskabet, erfaringen og et stærkt netværk af lokale underleverandører, som kan løfte ideer og drømme fra tegnebræt til virkelighed. Med et stærkt team af håndværkere, bygningskonstruktører og byggeledere, er I garanteret en dedikeret sparringspartner, som kan indgå fra den indledende idéfase, indhentning af tilladelser, 3D-visualisering til færdigt byggeri.

 
Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?


  Byggeri med konkret og overskuelig proces

  Hos EN-BYG ved vi, at nybyggeri – uanset størrelse og omfang – er en stor beslutning, hvor alt fra rådgivning, realisering af ønsker og ikke mindst økonomi skal gå op i en højere enhed og forenes i en gennemført løsning. Der kan være mange bekymringer, som kræver svar og rådgivning fra en entreprenør man har tillid til – både hvad angår kvalitet og dialog.

  Tag en bygningskonstruktør fra EN-BYG med på råd og hør nærmere om dine muligheder om alt fra papirarbejdet, byggetilladelser, myndighedstegninger, valg af materialer til sammensætning af kompetente underleverandører. Hos er du sikret et trygt og effektivt forløb både før, under og efter byggeriets forskellige facetter.

  OBS! Vi kan bl.a. 3D-visualisere jeres byggeprojekt, så I kan se byggeriet inden det påbegyndes. Kontakt Nikolaj fra EN-BYG på tlf. 24647888 eller nn@enbyg.dk for at høre nærmere om jeres muligheder for 3D-visualisering. Du får mest mulig indflydelse og forståelse for opgaven - og vi får en tilfreds kunde.

   
  Håndværkerfradrag & Energitilskud
   
   
  Byggaranti