Telefon: 9843 0109   |   Mail: nn@enbyg.dk

Konkurrence​dygtige priser

Kompetente og stabile resultater

Moderne løsninger

Tilbygning – vi bygger dine drømme

Der kan være mange grunde til, at man har brug for at lave en tilbygning til hus, sommerhus eller et helt tredje sted. Det kan være, at man ønsker sig en udestue eller en overdækket terrasse, hvor man kan sidde ude på sene sommeraftener. Måske er det ønsket om en hems til børnene, eller den kombinerede garage- og værkstedsløsning til manden.

Hvad end du går og drømmer om, har EN-BYG stor erfaring inden for tilbygning, og udfører opgaver i store dele af Nordjylland herunder Sindal, Hjørring og Frederikshavn. 

Funktionelle og kreative til- og ombygninger

En tilbygning kan både give mere plads, men kan også give dit hus et mere æstetisk ydre. Med vores viden og kompetencer inden for tilbygninger, kan vi give dig en faglig vurdering af de muligheder dit hus har. 

Ydermere kender vi til alle de byggetekniske regler, der er en nødvendighed at kende til, når man skal lave tilbygninger. Vi sørger dermed for du ikke skal bekymre dig om det tekniske i processen. 

En af vores kærneværdier er god kvalitet, hvilket betyder, at vi ikke færdiggør en tilbygning før vi selv og kunden er helt tilfredse. Da tilbygninger er et stort projekt, er det altid en god ide at have kompetente fagfolk i ryggen, hvilket vi kan tilbyde dig gennem hele processen.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Ikke to tilbygninger er ens, og det er derfor vanskeligt at give en konkret pris på en tilbygning. Det afhænger både af opgavens opfang samt dine ønsker til materialer og fabrikat. Uanset hvordan den pågældende opgave ser ud, tilbyder vi konkurrencedygtige priser, der sørger for at du i sidste ende står med en lækker og billig løsning på dit projekt.

Har du brug for råd eller vejledning til din tilbygning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 9843 0109 eller på e-mail nn@enbyg.dk til en snak om vores forskellige løsninger inden for tilbyg.

Vi er altid klar med vores ekspertise og rådgivning og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?


    Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?