Telefon: 9843 0109   |   Mail: nn@enbyg.dk

Konkurrence​dygtige priser

Kompetente og stabile resultater

Moderne løsninger

Facadeisolering besparende og effektiv løsning

En facadeisolering er en fornuftig investering, da den er med til at fremtidssikre dit hus. Gennem årene bliver dit hus udsat for meget slid, der kan ses på bygningens facade i form af sætningsskader, revner og afskalninger. 

En facadeisolering kan udbedre de allerede eksisterende skader, men kan også være med til at forhindre nye skader på huset. Med en udvendig facadeisolering opnås der både favorable og økonomiske fordele.

Vi udført facadeisolering for mange kunder fra især Sindal, Frederikshavn og Hjørring.

30% mere effektivt end indvendig isolering

En facadeisolering er 30% mere effektivt end indvendig isolering og foretages ved at fæstne isolerende batts uden på huset.

Fordelene er både økonomiske og behagelige:

  • Huset bliver efterisoleres samtidigt med at facaden bliver renoveret
  • Varmeudgifterne reduceres mærkbart
  • Mærkbart bedre indeklima og mindre kulde / træk
 

Vælger man ved en facadeisolering at få slutbehandlet med silikonepuds får man udover at spare penge på varmeregning også en vedligholdelsesfri facade i op til 10 år. Det betyder, at du ikke skal have malet facaden hver 2-3 år, hvilket i den sidste ende betyder tid og penge sparet.

Hvis du vil spare penge på varmeregningen og have en vedligeholdelsesfri facade, så er faceisolering vejen frem.

Da facadeisolering er en energiforbedring af din bolig er det muligt at søge om økonomisk tilskud. Vi giver naturligvis gratis hjælp og vejledning til, hvordan du kan søge økonomisk tilskud til energiforbedring.

Husk at der er mulighed for at få håndværkerfradrag på op til 15.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden gennem SKAT.

Besparende og effektiv løsning med facadeisolering

Hos EN-BYG udfører vi professionel facadeisolering af bygninger i store dele af Nordjylland. Med en facadeisolering monteres der isolering uden på bygningens ydervægge, der skaber et stabilt miljø for ydervæggen. 

​Facadeisoleringen er med til at give huset et behageligt indeklima og en længere levetid for den bærende konstruktion. Som en del af facadeisoleringen kan man vælge at slutbehandle med silikonepuds, der er en tidsbesparende og økonomisk løsning, hvor du vil opnå store besparelser på varmeregningen samt en vedligeholdelsesfri facade i op til 10 år.​

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?


    Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?