Telefon: 9843 0109   |   Mail: nn@enbyg.dk

Konkurrence​dygtige priser

Kompetente og stabile resultater

Moderne løsninger

Opsætning af fliser lægges korrekt af ekspert

Der kan være mange grunde til, at man skal have lavet opsætning af fliser. Det kan være i forbindelse med renovering af badeværelse, ny tilbygning eller ønsket om fornyelse. Det kan også være, at man er ved at anlægge ny have, hvor der skal læggeshavefliser. 

Der findes utallige slags fliser og klinker og det kan være svært at beslutte sig for, hvilke der passer bedst til dit fliseprojekt. Derudover er det utroligt vigtigt, at opsætningen af fliser bliver lagt korrekt, hvilket for mange kan volde problemer. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med en ekspert, der kan udføre arbejdet og vejlede om forskellige designs.

Opgaver, som vi er vant til at håndtere, inkluderer:

Alt i opsætning af fliser

EN-BYG udfører flisearbejde i store dele af Nordjylland herunder Sindal, Frederikshavn og Hjørring. Vi har en bred viden inden for opsætning af fliser og kan hjælpe dig med at finde dem, der passer bedst ind i dit projekt.

Vi kan rådgive dig om, hvilke fliser og klinker der vil være de rigtige i forhold til det du skal have lavet. Har du specielle ønsker i forhold til mønstre, farver og udformning, har vi et bredt netværk, hvor vi kan skaffe alverdens produkter.

Lad os hjælpe dig med dit flisearbejde

Har du brug for hjælp med flisebelægning, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 9843 0109 eller på e-mail nn@enbyg.dk.

Vi ved alt om flisearbejde og er altid klar med rådgivning. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?


    Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?