Telefon: 9843 0109   |   Mail: nn@enbyg.dk

Konkurrence​dygtige priser

Kompetente og stabile resultater

Moderne løsninger

Murer i dit lokalområde fokuserer på kvalitet

Har du brug for en kompetent murer? Så er EN Byg et oplagt valg. Vi er en mindre murervirksomhed, som leverer store resultater i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi kan varetage enhver opgave inden for faget, uanset dens omfang og type. Vores murerfirma kommer primært hos kunder i og omkring Sindal, Frederikshavn og Hjørring, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er en professionel og kompetent murerforretning med stor ekspertise og erfaring inden for faget. Vores murermester står klar til at påtage os mange forskellige opgaver, som vi løser efter alle fagkundskabens regler. Du kan forvente høj kvalitet og veludførte opgaver, når du samarbejder med os. Vi udfører blandt andet:

 • Renovering af badeværelse
 • Opsætning af fliser
 • Tilbygning
 • Påførelse af microcement

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?


  Murermester med konkurrencedygtige priser

  Vi går meget op i at have et godt samarbejde med hver enkelt kunde, og derfor yder vi god kundeservice hele vejen rundt. Vi lægger vægt på en tæt dialog med kunden eller bygherren, så vi hele tiden har en glidende byggeproces. Derudover sætter vi altid god tid af til hver enkelt kunde, hvor vi snakker om de pågældendes ønsker og behov.

  Kombinationen af høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og personlig kundekontakt er fundamentet for EN Byg, hvorfor vi er en ideel samarbejdspartner. Vi løser opgaver indvendigt som udvendigt, stort som småt og sørger altid for at levere et færdigt kvalitetsarbejde, som står mål med kundens forventning. Du kan derfor trygt lade vores murer være din næste samarbejdspartner.

   

  Hvad koster en murer?

  Det er svært at give et konkret svar på, hvad en murer koster, og derfor er det også svært at besvare spørgsmål såsom: Hvad koster murerarbejde? Den nøjagtige pris afhænger nemlig af, hvilken type af opgave der skal løses, hvilke materialer der anvendes samt opgavens samlede omfang. Du kan dog være sikker på at vores priser altid er konkurrencedygtige uanset opgaven, og vi sammensætter desuden altid gerne et billigt tilbud til dig.

  Vi er en samarbejdspartner, som du kan regne med. Dette betyder, at vi altid overholder alle vores aftaler og leverer optimale løsninger til aftalt tid og pris. Vi arbejder altid ud fra den individuelle kundes ønsker og behov, så vi er sikret at lave et resultat, som stemmer overens med disse.

  Hvis du mangler hjælp til, hvordan din opgave løses bedst muligt, så kan vi tilbyde professionel rådgivning. Her kan vi vejlede om alt fra materialevalg til selve udførelsen af opgaven. Du er med andre ord garanteret at få en løsning, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

   

  Kontakt din lokale murer i dag

  Har du brug for en kompetent og stabil murer til at udføre renovering, badeværelse eller facadeisolering i høj kvalitet i Nordjylland, så kontakt EN Byg – og lad os tage hånd om dine boligdrømme. Vi har mange års erfaring inden for faget, og kan derfor varetage mange forskellige opgaver. Hos os kan du forvente god kundeservice og kvalitetsresultater til fornuftige priser. 

  Du kan kontakte os på telefon 9843 0109 eller skrive til os på e-mail nn@enbyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger og et godt tilbud til dig.

   

  Vi glæder os til at løse din mureropgave for dig. 

  Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?