Telefon: 9843 0109   |   Mail: nn@enbyg.dk

Konkurrence​dygtige priser

Kompetente og stabile resultater

Moderne løsninger

Nybyg med kompetent murermester

Nybyg kan være alt fra et helt nyt hus, en carport eller en havestue. At bygge noget nyt er et stort projekt, der kræver nøje planlægning og overvejelser. Derfor kan det være en god idé at tænke over, hvem der skal udføre sit nybyg. 

Vælger du at gøre brug af EN-BYG til dit nybyg, vil du have en kompetent og erfaren samarbejdspartner gennem hele byggeprocessen. 

Vi udfører opgaver i store dele af Nordjylland herunder Frederikshavn, Sindal og Hjørring. Med mange års erfaring vil vi kunne hjælpe og vejlede dig med dit nybyg.

Mange års erfaring med nybyg

Vi har mange års erfaring inden for nybyg og med fokus på dine behov, kan vi bygge det du går og drømmer om – stort som småt. Med et bredt netværk i vores branche, er dit byggeri i trygge hænder hos os.  

Vi har de kompetencer, redskaber og viden, der er nødvendig for at gøre dit projekt til det perfekte nybyg.

Gennem processen kan vi ydermere give dig råd om design og valg af materialer. For os er god kvalitet i højsædet, hvilket betyder, at vi aldrig går fra et projekt, før vi selv kan være tilfredse med det.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp med dit projekt, er du velkommen til at kontakte os på telefon 9843 0109 eller på e-mail nn@enbyg.dk til en snak om vores forskellige løsninger inden for nybyg. 

Vi er altid klar med vores ekspertise og rådgivning og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?


    Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?